5 beneficii pentru care sa te antrenezi direct de acasa

Distribuie postarea pe:

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te antrenezi direct de acasa? Sa inlocuiesti mersul la sala cu un program de antrenamente online? Iata ca acest lucru este de acum mai simplu ca niciodata! Cum? Cu un antrenor personal online care sa iti asigure o monitorizare constanta a evolutiei tale si care sa iti ofere un program de antrenament potrivit pentru tine, dar si un plan de nutritie personalizat cu care vei ajunge sa obtii rezultatele dorite.

De ce sa te antrenezi de acasa? Ti-am pregatit mai jos 5 beneficii pentru care merita sa alegi un program de antrenamente online!

1. Salvezi timp si bani

Timpul este o resursa limitata. Pe masura ce crestem, avem din ce in ce mai multe responsabilitati si mai putin timp pentru a le indeplini. Tocmai de aceea, dintre toate motivele pentra care a-i face aceasta alegere, de departe timpul se claseaza pe primul loc.

Haide sa facem un exercitiu de imaginatie. In mod normal, un antrenament dureaza 45 min. Insa, ce faci cu timpul pe care il petreci pana cand te apuci efectiv de antrenament?

  1. Timp necesar pentru a te pregati – aprox. 10-15 min.
  2. Deplasare la sala – 10-20 min. in functie de distanta
  3. Parcare masina + schimbare la vestiar – 5-10 min. sau chiar mai mult daca te afli intr-un oras aglomerat
  4. Timp efectiv de antrenament – 45 min.
  5. Intoarcerea la vestiar, dus rapid si schimbat – 10-15 min.
  6. Mersul inapoi acasa – 10-20 min.

Pentru toate aceste etape timpul total este de min. 95 min in cel mai fericit caz sau 125 min ori poate si mai mult cand distanta dintre tine si sala este mai mare.

Cu un antrenament pe care il poti face chiar la tine acasa  si un dus rapid te incadrezi in 50 min si economisesti intre 45 si 75 min. Timp pe care il poti petrece cu familia sau pentru a face ceva ce iti place.

Salvezi bani! Cum? Achizitionand un program online care sa inlocuiasca toate motivele pentru care te-ai fi dus pana la lasa: antrenamente, recomandari nutritionale, monitorizare, ajustare a programului etc. Astfel, excluzi costurile de transport si echipamente si investesti doar intr-un stil de viata sanatos.

2. Te bucuri de comoditate

Comoditatea obtinuta in urma antrenamentului de acasa face ca alegerea sa merite mult mai mult. Nu este nimic mai convenabil decat sa fii capabil sa decizi sa faci antrenamente ori de cate ori doresti fara a-ti fi impus un anumit interval orar. Acest lucru te va ajuta sa fii consecvent in practicarea lui si sa renunti la motive de genul: a intervenit ceva in programul meu si nu pot sa ajung la sala la timp inainte de inchidere, nu am gasit in timp util loc de parcare, vremea este rea (ploua, ninge sau este foarte frig), etc.

Atunci cand faci antrenamente online direct de la tine de acasa, toate aceste scuze devin inexistente. Nimic din toate acestea nu se aplica la tine acasa! Ai cea mai mare flexibilitate si comoditate atat pentru antrenamentele tale, cat si pentru rutina ta.

3. AI LIBERTATE

Atunci cand te alaturi unei sali de sport, trebuie sa joci dupa regulile ei. Cum ar fi: un anumit tip de program, un anumit echipament, un anumit tip de incaltaminte s.a.m.d.  Cu antrenamentul de acasa excluzi din start aceste bariere. Ai libertatea de a purta orice vrei si te face sa te simti confortabil

4. TE CONCENTREZI MAI BINE. AI PARTE DE MONITORIZARE CONSTANTA

Unii oameni se bucura ca merg la sala sa socializeze. Insa, antenamentul presupune concentrare mentala pentru a atinge nivelul de performanta dorit. De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii intrerupt si sa ai senzatia ca nu te-ai antrenat suficient, desi ai depus eforturi sa ajungi la sala si sa sacrifici timp pentru asta? Cand faci antrenament de acasa nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la persoanele care te intrerup fie ca vor sa lucreze cu acelasi aparat, fie ca vor sa-ti dea ‚sfaturi despre cum sa te antrenezi”.

In acest sens, indrumarile le poti primi direct de la antrenorul personal online si vei fi sigur ca sunt cele potrivite necesitatilor corpului si organismului tau atat din punct de vedere fizic, cat si nutritional. In plus, vei avea parte de o monitorizare constanta a evolutiei tale si o legatura directa cu antrenorul tau in urma careia vei stii pe ce sa pui accentul atunci cand te antrenezi sau iti setezi alimentatia.

5. NU ASTEPTI LA RAND SI ASCULTI PROPIA MUZICA

Cand mergi la o sala de sport, de cele mai multe ori trebuie sa astepti la rand pentru a putea folosi aparatele dorite sau a face exercitiile propuse. In acest sens, trebuie sa calculezi daca alegi sa mergi la o ora de varf sau cand este mai liber. Si poate desi vrei sa mergi atunci cand este mai liber, timpul sau serviciul nu-ti permite acest lucru. In schimb, atunci cand lucrezi de la tine de acasa dispar din start aceste batai de cap si te poti antrena exact atunci cand doresti.

De asemenea, un rol important in antrenamentele tale il are si muzica. A lucra acasa inseamna ca ai 100% control asupra muzicii pe care o asculti si aici ma refer la alegerea melodiilor care te motiveaza si volumul la care le asculti. Un astfel de program de antrenament online iti permite sa beneficiezi de toate aceste avantaje.

INTRODU CODUL DE DISCOUNT 25AF SI PRIMESTI 20% REDUCERE LA ORICE PROGRAM ONLINE DIN CADRUL PLATFORMEI.


Distribuie postarea pe: