Alexander Florescu x Fitbit Charge 4 Nutritie

Distribuie postarea pe:

Ti se face foame des? Nu iti poti stapani pofta de mancare, nu-i asa? Nu iti poti controla si organiza timpul cum trebuie? Ti-ai dori un corp si un stil de viata mai sanatos?

Pentru ca stim cat de dificil este sa-ti alcatuiesti singur un program de nutritie care sa fie potrivit organismului tau, antrenamentelor si stilului tau de viata dar care sa-ti aduca si rezultatele pe care le doresti, am gandit pentru tine programe personalizate de nutritie si antrenament online.

Beneficiile unei alimentatii customizate sunt multiple: arderea grasimii si tonifierea corpului, obtinerea unei greutati optime si mentinerea acesteia, sau dupa caz cresterea masei musculare. Un plan de nutritie bine elaborat iti poate da boost-ul de energie de care tu ai nevoie pe durata intregii zile si te va ajuta la imbunatatirea starii tale de sanatate.

In paralel cu antrenamentele de acasa, iti recomandam adoptarea unui plan de nutritie dezvoltat impreuna cu un specialist. Un plan de nutritie trebuie sa includa:

  1. Evaluarea starii de sanatate si a conditiei fizice;
  2. Determinarea metabolismului;
  3. Stabilirea profilului;
  4. Stabilirea obiectivelor de antrenament;
  5. Crearea unui plan de nutritie personalizat bazat pe produsele recomandate de platforma online www.alexanderflorescu.ro dar si alte alimente uzuale;
  6. Monitorizarea constanta a evolutiei si readaptarea planului.

Te intrebi care este diferenta dintre un plan de nutritie personalizat si o dieta oarecare gasita pe paginile de internet? Poate parea o intrebare banala, dar raspunsul este ca acest program chiar functioneaza deoarece este o schimbare de stil de viata, si nu o simpla dieta de “nu ai voie sa mananci asta” !

Suna tentant?

Aici pe platforma www.alexanderflorescu.ro avem o tona de tips & tricks care sa te ajute sa respecti planul de antrenament si nutritie ales in functie de obiectivul tau si adecvat stilului tau de viata. Iar trackerul Fitbit Charge 4 te poate ajuta sa iti monitorizezi caloriile consumate, sa le transmiti specialistului (nutritionistului) pentru eventuale ajustari, dar cel mai important te va ajuta pe tine sa dobandesti obiceiuri alimentare sanatoase in timp.

Desi programul difera pentru fiecare persoana, oricine poate avea rezultate optime respectand programul in totalitate! Incearca si tu! Fa primul pas spre silueta mult visata, iti garantam ca o vei putea dobandi chiar si din comfortul casei tale.

Sursa foto: Fitbit


Distribuie postarea pe: