Alexander Florescu x Fitbit | exercitii Cardio & Functional pentru acasa

Distribuie postarea pe:

Impreuna cu Fitbit ti-am pregatit un program de Cardio & Functional Training monitorizat cu ajutorul smartwatch-ului Fitbit IONIC. Un program special conceput pentru cand #staiacasa si care te ajuta sa arzi pana la 500-600 de calorii in 60 de minute!

Smartwatch-ul fitbit IONIC te motiveaza pentru a-ti indeplini obiectivele cu ajutorul antrenorului personal de fitness, a GPS-ului integrat si prin monitorizarea continua a ritmului tau cardiac. Ramai motivat ascultand melodiile preferate in timpul antrenamentelor, urmarindu-ti rezultatele direct pe ecranul ceasului inteligent.

In plus, obtii cu usurinta acces la cele mai indragite aplicatii, peste 60 de fete pentru ceas si te bucuri de o durata a bateriei de peste 4 zile!

Fitbit IONIC te ajuta sa iti urmaresti activitatea fizica cu raportare in timp real prin functiile de Run, Bike sau alte moduri multi-sport sau bazeaza-te pe functia Smart Track pentru a-ti recunoaste automat tipul de exercitii.

Antrenamentele acasa pot fi distractive dar la fel de intense ca si in sala de fitness. Fii creativ! Gaseste mijloace inteligente pentru a te antrena acasa. Si nu uita sa iti verifici pulsul!


Distribuie postarea pe: