x

AlexanderFlorescu.ro foloseste COOKIES pentru a imbunatati experienta ta in cadrul site-ului. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.Afla detalii.

Accept

DESPRE MINE

antrenamente online

DESPRE MINE

Alexander Florescu, antreprenor de succes si unul dintre cei mai apreciati Antrenori Personali in special in randul vedetelor, reusind sa se remarce prin programele intense de antrenament bazate pe exercitii folosind greutatea corpului mixate cu programe personalizate de nutritie.

inca din copilarie, Alexander si-a descoperit pasiunea pentru sport, practicand tenis de performanta timp de 12 ani. A castigat experienta ca si Antrenor de Tenis de Camp pentru juniori si adulti in Liban si Croatia, Croatia, Spania, Grecia, Turcia, Tunisia, Egypt, Insulele Gran Canaria, si multe alte tari europene.

A fost atat Sparing Partner cat si antrenor pentru echipa de tenis al fostului campion al Cupei Davis, Marian Vajda, in Croatia. In timp a reusit sa transforme aceasta pasiune intr-o profesie si un business de succes, in prezent, detinand o retea de 4 Studio-uri de Personal Training si un Centru Spa & Wellness in Bucuresti.

Incepand din 2016, Alexander Florescu si-a propus sa isi schimbe focusul in cariera spre cel de Preparator Fizic pentru sportivi de performanta. Cu acest scop, a inceput o serie de antrenamente de pregatire fizica alaturi de echipa de Polo a CS Dinamo Bucuresti. Urmand a fi abordat de Echipa Nationala de Polo Tineret, ca si preparator fizic pentru meciurile din Campionatul Mondial de Polo Universitar din Taipei in 2017. A fost deasemenea preparator fizic pentru echipa Nationala de Inot Tineret.

Alexander a lucrat ca si preparator fizic pentru nume mari din fotbalul autohton si nu numai, printre care ii putem enumera pe: Ionel Danciulescu (fostul jucator FC Dinamo), Mihai Pintili (FCSB), Antonio Jakolis (FCSB),Florin Cernat (FC Voluntari), Alin Predescu (CSA Steaua), Raul Rusescu (FCSB), Nana Falemi, Iulian Miu, Letitia Vlad (Campioana mondiala de Karate - CSO Pantelimon), si multi altii!

Programele lui Alexander se bazeaza foarte mult pe antrenamente functionale de grup care sa motiveze si sa ambitioneze si mai mult prin antrenarea tuturor grupelor musculare si obtinerea rezultatelor vizibile intr-un timp cat mai scurt. Deasemenea , Alexander mizeaza foarte mult si pe necesitatea antrenamentelor individualizate mixate cu programe de nutritie (dezvoltate chiar de el) pentru echilibrarea stilului de viata si adaptarea intregului program la metabolismul si scopul final al fiecarui client.

Antrenamentele cu Alexander Florescu sunt combinatii de diferite tipuri de exercitii personalizate pentru fiecare persoana in parte. Sunt antrenamente solicitante, pline de energie dar in acelas timp distractive.

De ce am creat platforma online?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa-ti pui in plan o ora de sport, dar pe care ai anulat-o in ultimul moment pentru ca programul tau s-a schimbat pe neasteptate?

Cu totii avem un stil de viata dinamic, si, de cele mai multe ori, haotic si imprevizibil, fara a ne mai gasi timp si pentru noi. Acest lucru nu se va mai intampla si de acum incolo. De ce? Pentru ca am creat pentru tine un program online de antrenament si nutritie care iti va oferi posibilitatea de a face sport chiar la tine acasa, la birou sau in vacanta.

antrenamente online

Atat programele de antrenament cat si cele de nutritie sunt la fel de provocatoare si vei putea obtine rezultate impresionante de la fiecare in parte sau combinate. Valoarea pe care stiu ca o vei obtine din acest program este incontestabila.
Vei observa nu numai o imbunatatire a conditiei tale fizice, dar si un boost de energie si vitalitate.

DESCOPERA PROGRAMUL ONLINE