x

AlexanderFlorescu.ro foloseste COOKIES pentru a imbunatati experienta ta in cadrul site-ului. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.Afla detalii.

Accept

Intrebari Frecvente

Vrei sa iesi din rutina oglinzii? Sa nu te mai obsedeze imaginea ta din oglinda? Colaceii de la abdomen sau picioarele groase?
Daca raspunsul este DA, esti in locul potrivit!

Venim in intampinarea ta cu cateva raspunsuri la potentialele intrebari, iar daca mai ai nevoie de alte informatii, scrie-ne pe contact@alexanderflorescu.ro.

Programul meu include 3 antrenamente noi pe saptamana plus 2 planuri de nutritie personalizate a cate 2 saptamani. Antrenamentele sunt postate pe site-ul www.alexanderflorescu.ro. Fiecare antrenament include o include o demonstratie video, dar si o descriere pentru fiecare exercitiu.

Programul include, de asemenea, 2 planuri de nutritie personalizate cu mese stabilite zilnic pe o perioada de 2 saptamani, impreuna cu o lista de cumparaturi pentru alimentele urmatoarei saptamani. Depinzand de obiectivul tau, planul de nutritie poate consta din 3 sau 5 mese pe zi.