x

AlexanderFlorescu.ro foloseste COOKIES pentru a imbunatati experienta ta in cadrul site-ului. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.Afla detalii.

Accept

Plata & retur

Pe site-ul www.alexanderflorescu.ro sunt disponibile 2 modalitati de plata:

a) Plata online prin card bancar.

Puteti plati online pe www.alexanderflorescu.ro in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. www.alexanderflorescu.ro foloseste ca procesator de carduri PayPal. Procesarea datelor cardului dumneavoastra se face in mod exclusiv pe serverele PayPal. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca S.C. SHOOKA G.E. S.R.L.


Pentru efectuarea platii va trebui sa introduceti numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiati de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.


Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii dvs, indiferent de moneda in care veti lansa comanda sau de contul din care faceti plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.b) Plata prin transfer bancar

Puteti plati prin transfer bancar (ordin de plata) in baza facturii proforma emise de www.alexanderflorescu.ro, odata cu selectarea acestei modalitati de plata si transmiterea informatiilor solicitate.Pentru a demonstra efectuarea platii, scanati Ordinul de plata si trimiteti-l pe adresa de e-mail de unde primiti factura proforma. Activarea contului se va face in termen de 24 de ore de la transmiterea dovezii platii.


Comanda pentru programul de antrenament poate fi anulata in termen de 24 de ore de la achizitia programului. Dupa aceasta perioada, valoarea pachetului nu va mai putea fi restituita. Pentru anularea si restituirea contravalorii programului, te rugam sa trimiti un e-mail pe adresa contact@alexanderflorescu.ro.


Comanda pentru programele de nutritie nu poate fi anulata, iar contravaloarea pachetului nu va putea fi restituita.