x

AlexanderFlorescu.ro foloseste COOKIES pentru a imbunatati experienta ta in cadrul site-ului. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.Afla detalii.

Accept

cum functioneaza?

obiectivul tau

obiectivul tau

Inregistreaza-te in platforma, completeaza chestionarul si impartaseste cu noi obiectivele tale. Noi iti vom sugera programul de antrenament ideal si planul de nutritie potrivit.

INCEPE PROGRAMUL

INCEPE PROGRAMUL

Vei primi lunar un program de antrenament online si un plan de nutritie echilibrat, ca tu sa ajungi la rezultatele mult dorite.

COMunica permanent

COMunica permanent

Alexander Florescu iti va monitoriza constant progresul si iti va oferi suport in ajustarea programului de antrenament.

Program de
antrenament & nutritie

antrenamente online

Am creat un program complet de antrenamente care iti va oferi experienta unei sali de fitness, insa in confortul propriei tale case. Vei beneficia de toate avantajele pe care le implica exercitiul fizic, dar si de o flexibilitate mai mare a programului tau, fara o investitie foarte mare in accesorii de fitness sau fara a avea nevoie de un spatiu prea mare.

Acest gen de program este o optiune excelenta pentru cei care nu pot ajunge in sala de fitness, calatoresc frecvent sau, pur si simplu, vor sa incerce o alternativa la indemana, care sa si dea rezultate.

INCEPE ACUM

Program de nutritie

antrenamente online

Planificarea meselor zilnice este una dintre cele mai bune metode de a incepe parcursul tau in a-ti atinge obiectivele: fie pierderea in greutate, fie tonifierea musculaturii.

Intr-o lume concentrata pe task-uri si pe productivitate, gasirea timpului si a energiei in a avea mese sanatoase, adaptate gusturilor si nevoilor nutritionale poate deveni o adevarata corvoada.

Am dezvoltat pentru tine o serie de meniuri zilnice care sa te ajute sa-ti gestionezi mai bine alimentatia de zi cu zi si care sa sustina tot efortul pe care il depui in a-ti construi un stil de viata sanatos.

INCEPE ACUM
antrenamente online